Український хостинг та його особливості

Український хостингУкраїнський хостинг — це послуга по наданню клієнтам місця на серверах провайдера. При чому кожен власник сайту бажає, щоб така послуга була надана йому на найвищому рівні. Але як вибрати провайдера, котрий надасть найякісніші послуги? Існує ряд критеріїв, по яких слід обирати хостера. Перш за все, слід визначитись, які потужності потрібні, щоб забезпечити ефективну роботу вашого сайту. Якщо ваш ресурс має вузьку тематику, то відвідуваність у нього буде невисокою, а значить і вимоги до хостингу будуть мінімальними. Для інтернет-магазину знадобиться великий обсяг трафіку. Якщо ж вам важко визначитись з тарифом, зверніться в службу технічної допомоги і скористайтеся допомогою кваліфікованих спеціалістів. Для проекту, котрий швидко росте і має достатню аудиторію клієнтів, краще обирати VDS чи виділений сервер.


Обираючи український хостинг, звертайте увагу на характеристики серверного обладнання і список послуг, які надаються. Чи зможете ви встановити різні CMS, чи є підтримка скриптів та бібліотек. Крім того, якісний хостинг повинен гарантувати високу швидкість сполучення з інтернетом і надійність обладнання.

Український хостинг та його особливості

Хочемо звернути вашу увагу на те, що не варто обирати ціну послуг за головний критерій при їх виборі. За достатнього бажання реально знайти сервіс, який при доступній вартості забезпечить вас повним набором необхідних функцій. До того ж, як варіант ви можете розглянути безкоштовний хостинг, у котрого присутні як позитивні, так і негативні сторони. Для некомерційного проекту такого сервісу буде цілком достатньо, але для звичайного торговельного майданчика його можливостей уже буде замало. Серйозні проекти краще розташовувати на платному українському хостингу від компанії «Bitte».

Кращий український хостинг від компанії «Bitte»

Якщо ви хочете знайти найкращий український хостинг, то свої пошуки повинні побудувати на оцінці ряду критеріїв, котрим має відповідати якісний сервіс. До них відносяться:

  • перелік послуг, котрий має бути суттєвим, особливо якщо компанія уже не перший рік працює в даній сфері;
  • швидкість роботи серверного обладнання. Щоб перевірити цей показник вам достатньо замовити у хостера тестовий період послуги і спробувати передати свої дані на сервер. Перевірити швидкість завантаження сторінок сайту ви зможете з допомогою спеціальних онлайн ресурсів;
  • на скільки стабільно працює хостинг. Щоб визначити цей показник тестового періоду вам не вистачить, а потрібно на багато більше часу. На сайті провайдера ви повинні побачити інформацію про Uptime, розмір котрого повинен знаходитись на позначці близько 95% від загального часу роботи;
  • як якісно і на скільки оперативно реагує служба технічної підтримки. Для перевірки ції характеристики вам достатньо буде зателефонувати в компанію і поспілкуватися з її співробітниками. Ви повинні швидко отримати відповіді на всі запитання.

Якісний український хостинг повинен мати найкращі показники по всих вищеназваних характеристиках, а саме таким і є хостинг від компанії «Bitte». Наші послуги відрізняються надійністю і доступністю по ціні. Тож якщо вам потрібен найкращий український хостинг, знайти його ви зможете тільки в нашій компанії.